Dit zeggen deelnemers over de cursus:

Het hoeft niet perfect

Het is allemaal een proces. Ik dacht altijd dat je bij een cursus als deze de oefeningen perfect moest kunnen uitvoeren, maar juist door te leren dat ze niet perfect hoeven te zijn heb ik er denk ik veel uitgehaald!”
– Kim

Ik kan eindelijk mijn hoofd omzeilen

“De oefening met het stoplicht is me het meest bijgebleven. Toen ik hem deed, verduidelijkte er zoveel voor me! Nu hoef ik daar alleen maar naar te kijken om te checken waar ik zit en meteen ook wat ik moet doen om weer bij groen te komen. Ik kan eindelijk mijn hoofd omzeilen als ik mezelf afvraag hoe het met me gaat.”

Veel praktische tips

“Door de cursus te volgen, heb ik geleerd dat het erg belangrijk is om regelmatig stil te staan bij hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Verder herken ik het inzicht dat zelfliefde het makkelijker maakt om selfcare vol te houden en dat dit resulteert in nog meer zelfliefde. Het mooie aan de cursus vind ik dat naast de nodige theorie, je ook heel veel praktische tips krijgt om meteen mee aan de slag te gaan in je dagelijks leven. Bedankt, Desiree!”
– Lilian
zelfliefde cursus ik hou van mij

Waarom leer ik je dit?

Ik geloof dat mensen het beste presteren als ze van zichzelf houden en zichzelf geven wat ze nodig hebben. Na het lezen van ruim 100 zelfhulpboeken en 10 jaar zelfonderzoek, heb ik veel kennis en praktische tools opgedaan. Dat heeft mij geholpen meer van mezelf te houden en legde de basis voor een fijn leven.

Ik wil niets liever dan deze methodes met jou delen, want ik gun jou net zo veel geluk en liefde!

Meer over Desiree