Dit zeggen deelnemers over de cursus ‘Ik hou van Mij’:

De investering waard

“Het is echt de investering waard. Ik leer zoveel dingen over mezelf en begin zelfs positief over mezelf te denken. Het is echt leerzaam en waardevol om in jezelf te investeren en dat kan zeker met deze cursus. Ik ben op trots op mezelf en ik hou van mezelf.”

Een waardevolle cursus

“Wat een waardevolle cursus heb jij gemaakt! De afgelopen dagen blijven alle opdrachten en tips de hele tijd in mijn hoofd en ben ik er actief mee bezig. Het helpt mij enorm veel om de dag met meer vertrouwen in mezelf door te komen. Ik wil echt zeggen: BEDANKT! Dankjewel dat je zoveel moed en moeite hebt gestopt hebt in iets wat mij nu al zo helpt!”

Ik heb meer vrede met mijn perfectionisme

“De online cursus ‘ik hou van mij’ was voor mij weer een positieve bevestiging dat het oké is om je soms minder lekker in je vel te zitten. Maar ook dat het vooral in je mind zit. Bedankt voor de tips en extra stof. Ik heb meer vrede met mijn perfectionisme en kan dingen beter los laten.”

perfectionisme is tijdsverspilling

Waarom leer ik je dit?

Ik geloof dat mensen het beste presteren als ze van zichzelf houden en zichzelf geven wat ze nodig hebben. Na het lezen van ruim 100 zelfhulpboeken en 10 jaar zelfonderzoek, heb ik veel kennis en praktische tools opgedaan. Dat heeft mij geholpen meer van mezelf te houden en legde de basis voor een fijn leven.

Ik wil niets liever dan deze methodes met jou delen, want ik gun jou net zo veel geluk en liefde!

Meer over Desiree