Wat is Ik hou van mij?

Tijdens de cursus #Ikhouvanmij leer je om je mindset naar zelfliefde te zetten. Het is een programma voor mensen die diep in zichzelf durven kijken, om zo naar de kern echt de oorzaak aan te pakken. Op die manier kun je de strijd met jezelf beëindigen en eindelijk je eigen beste vriend worden.

Er is maar één iemand zoals jij, en daar mag je heel erg blij mee zijn. Om een fijn en succesvol leven te leiden hoef je geen ander persoon te worden, maar je alleen maar te realiseren hoe bijzonder je al bent. Echt! 

De cursus volg je volledig via Instagram en duurt vier weken. Hierin leer je acht belangrijke lessen over zelfliefde. Twee keer per week (op dinsdag en donderdag) komen er stories met deze les online. Daarnaast is er elke maandagavond om 20.00 uur een livesessie waar we gaan oefenen met zelfliefde en is er ruimte voor vragen.

Dit zeggen deelnemers van de cursus:

Zeer leerzaam

“Ik vond de cursus “ik hou van mij” van Desirée zeer leerzaam. Ik heb nieuwe dingen geleerd en sommige dingen waren ook goede reminders naar wat ik al eens gehoord of toegepast had. Dit is erg fijn, men heeft tenslotte herhaling nodig om te blijven groeien en te verbeteren. Desirée heeft alles goed en rustig uitgelegd. Wanneer er vragen of opmerkingen waren werden zij netjes beantwoord. Ik vond het zeker de moeite en de tijd waard. Een mooie investering in mezelf! “

Een hele waardevolle cursus

“Een hele waardevolle cursus! Niet alleen als je nog niet zo bekend bent met self love, maar ook als je al het een en ander weet over self love, maar als het nog niet gelukt is om dit toe te passen in je leven. De cursus is opgebouwd uit verschillende onderdelen die logisch op elkaar volgen, waardoor je een goed begin kunt maken! En er wordt ook aandacht besteed aan wat je kunt doen als het niet zo goed lukt.”

Lees meer reviews

Desirée helpt taboes te doorbreken

”Ik ben blij dat ik de cursus heb gevolgd. Ik heb deze dagen veel over mezelf geleerd, vooral omdat je erg intensief iedere dag met nieuwe stof bezig bent en op jezelf reflecteert. Desirée geeft veel achtergrondinformatie, maar ook praktische tips, opdrachten en quotes. De bonusstof die er elke dag bij zit is ook erg leuk! Ze vertelt uitgebreid over haar eigen ervaring, wat helpt om taboes te doorbreken. Echt een aanrader om te volgen!”

perfectionisme is tijdsverspilling

Waarom leer ik je dit?

Ik geloof dat mensen het beste presteren als ze van zichzelf houden. Na het lezen van ruim 100 zelfhulpboeken en 10 jaar zelfonderzoek, heb ik veel kennis en praktische tools opgedaan. Dat heeft mij geholpen meer van mezelf te houden en legde de basis voor een fijn leven.

Ik wil niets liever dan deze methodes met jou delen, want ik gun jou net zo veel geluk en liefde!

Meer over Desiree

Dit zeggen deelnemers van de cursus:

De investering waard

“Het is echt de investering waard. Ik leer zoveel dingen over mezelf en begin zelfs positief over mezelf te denken. Het is echt leerzaam en waardevol om in jezelf te investeren en dat kan zeker met deze cursus. Ik ben op trots op mezelf en ik hou van mezelf. “

Een waardevolle cursus

“Wat een waardevolle cursus heb jij gemaakt! De afgelopen dagen blijven alle opdrachten en tips de hele tijd in mijn hoofd en ben ik er actief mee bezig. Het helpt mij enorm veel om de dag met meer vertrouwen in mezelf door te komen. Ik wil echt zeggen: BEDANKT! Dankjewel dat je zoveel moed en moeite hebt gestopt hebt in iets wat mij nu al zo helpt!”

Lees meer reviews

Ik heb meer vrede met mijn perfectionisme

“De online cursus ‘ik hou van mij’ was voor mij weer een positieve bevestiging dat het oké is om je soms minder lekker in je vel te zitten. Maar ook dat het vooral in je mind zit. Bedankt voor de tips en extra stof. Ik heb meer vrede met mijn perfectionisme en kan dingen beter los laten.”