Hoe kan ik jou helpen?

Na tien jaar oefenen met zelfliefde is het tijd om mijn kennis door te geven. Ik gun jou een leven waarin je volledig jezelf mag zijn, waarin je in je eigen kracht staat en waarin je radicale en onvoorwaardelijke zelfliefde mag voelen. Dat ben je helemaal waard! Om dit te bereiken kan ik je op de volgende manieren helpen:  

  1. Cursussen via Instagram. Deze cursussen helpen je om te oefenen met zelfliefde. Je volgt deze cursussen wanneer op en welk moment je zelf wilt. Op dit moment worden de cursussen vernieuwd, maar vanaf 2020 is er weer een nieuw aanbod.
  2. 1-op-1 sessies. Hierin kunnen we dieper ingaan op onderwerpen zoals mindset, perfectionisme, angst, eetproblemen of somberheid. Behoefte aan een goed gesprek? Boek een gratis kennismakingsgesprek.

Ook deel ik veel gratis content:

  1. Via Instagram storiesDagelijks neem ik je via stories mee in mijn reis naar meer zelfliefde. Die is namelijk nooit klaar! 
  2. Via de Self Love Academy Podcast.Elke week vertel ik in de podcast over zelfliefde, jezelf accepteren en persoonlijke ontwikkeling.  
  3. Via mijn nieuwsbrief. Voor je wekelijkse dosis zelfliefde in je mailbox. Ook hou ik je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

Hier ben ik van overtuigd

1. Liefde is het allerbelangrijkste wat er bestaat.
2. Van jezelf houden is een constant proces: je bent nooit uitgeleerd.

3. Fouten maken bestaat niet. In alles wat je doet, zit een mogelijkheid om iets te leren. Als je leert van wat je doet, hoe kan het dan fout zijn?
4. Je hart wijst je altijd de weg. Je hoofd snapt dat vaak niet, maar dat is oké.
5. Het leven wordt leuker als je jezelf niet te serieus neemt.
6. Je kunt elk moment opnieuw beginnen met van jezelf houden. Dus ook nu!