Er is leven na een eetstoornis

Speciaal voor iedereen die in meer of mindere mate worstelt met zijn gewicht, schrijf ik deze blogpost. Er is namelijk zo veel meer in het leven dan een getal op de weegschaal. Ik kan het weten, want tien jaar geleden stond ik minstens drie keer per dag doodongelukkig op de weegschaal. Inmiddels is de weegschaal [lees meer]

Je bent nooit klaar

je bent nooit klaar

Ik dacht vroeger dat ik ‘klaar’ was zodra ik me gelukkig voelde. Zodra ik wist hoe ik tevreden moest zijn met mijn leven, zou ik alleen nog maar leuke dingen doen en alleen nog maar blij zijn. De eerste paar dagen dat ik me écht gelukkig voelde, werkte dat inderdaad zo. Ik zat op mijn roze [lees meer]

Waarom minimalisme mijn leven leuker maakt

Al een aantal jaren leef ik als minimalist. Toen ik daar voor het eerst over minimalisme hoorde, vond ik het belachelijk. Waarom zou je met weinig spullen leven? Meer spullen betekende toch meer geluk? De overstap van maximalist naar minimalist heb ik ooit gemaakt. Ik wilde gewoon mijn spullen een beetje opruimen, maar merkte toen [lees meer]